Medlem i LundaCraft

caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption

Elisabeth Bergstrand

Jag har, efter flera år och många kurser, skapat smyckesdesignen Reflexion Silver som inriktar sig på smycken i enkla former. Hur beskriver man känslan när man bara passionerat blir gripen av något? Det hände i alla fall mig när jag följde med en vän till Danmark för en silversmideskurs en helg. Jag har inte upplevt att bli så uppslukad av något och ha känslan av att huvudet kan inte det här än, men händerna kan. Och att kunna sitta i timmar och vara så koncentrerad på det man gör att inget annat existerar. För mig är det en otrolig frihetskänsla. Att kunna vara i den bubblan och faktiskt skapa saker som andra människor tycker är vackra.

 

Silvret har på det sättet hjälpt till att stärka min självkänsla för jag känner att jag gör något jag har fallenhet för. Jag vet på något sätt när formerna funkar. Och det gör det absolut inte alltid, men när den känslan kommer är det stort!!!

 

Jag har de senaste åren varit lärling hos silversmed Owe Johansson, eller Owe Silverartist som han också kallar sig och har under den tiden utvecklat passionen för silver som material.

 

elisabeth.reflexion@gmail.com

www.reflexionsilver.se

0707-53 74 08